Getuigenissen

Marijke VC uit St-Niklaas De Harira/Marokkaanse maaltijdsoep (ui, kikkererwten, linzen, exotische kruiden, apart geleverd lamsworstjes) was Super Deluxe. Eten en drinken, lekker en gezond. Met zo’n maaltijdsoep heb je alle goeie dingen bij elkaar en moet je zelf niet meer koken. Dat is pas Luxe !

Greet H. uit St-Niklaas  De soep is niet alleen lekker, je proeft dat ze met liefde is gemaakt.(pompoensoep met appel en curry)

Elisa F. uit Berchem Super lekkere soep! Beetje Russisch getint met die rookworst en petatjes. (aardappel-tomatensoep met rookworst)

Shana W. uit St-Niklaas Heb net een kommetje op. Super lekker. Heb ervan genoten.  (champignonsoep met zalm)

Nele H. uit St-Niklaas Jaaaa idd weer lekkerrrrr! (champignonsoep met zalm)

Steven P. uit St-Niklaas Superlekkere soep!(pompoensoep met appel en een vleugje curry)

Astrid VDB uit St-Niklaas Het heeft gesmaakt! Merci om rekening te houden met de vegetariërs.(tomatensoep met apart geleverd balletjes) Heel lekker de chocomousse!!!

Christine VdB. uit St-Niklaas Lekkere soep!!! (wortelsoep met veggieballetjes

Denise DC uit St-Niklaas Chocomousse heeft gesmaakt. Lekker, wel speciaal.

Marijke VC uit St-Niklaas Heerlijk dat Chocolate Chip Bananenbrood. Ik kijk er alvast naar uit en bedankt ook voor het recept.

Marijke VC uit St-Niklaas Heel lekker bananendessertje. Mag je nog maken.(bananenbrood met chocolade)

De Italiaanse tomatensoep was inderdaad verrassend lekker… heerlijk gekruid (met komijn? jammie) en de veganballetjes waren ook erg smakelijk (op basis van wat?)